top of page
Recente berichten

Toppers 2018 'The circus idition'


' Ook in mei 2018 vinden de Toppers concerten weer plaats, het jaarlijks terugkerende meezingfeest wordt traditioneel gehouden in de Amsterdam Arena. Honderdduizenden mensen die verkleed gaan in het thema van de toppers 2018. Dit jaar is het thema the circus edition. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei is het weer zover; het meezingfeest van het jaar naar de wonderlijke wereld van het circus. De vrolijke pretty pink kleuren gecombineerd met de circus activiteiten. De Toppers concerten 2018 met Gerard Joling, Jeroen van den Boom, Jan Smit en Rene Froger!

Het vrolijke feesten kan beginnen tijdens het Thema van de Toppers 2018 The Circus edition, the wildste partysongs en het allerbeste van eigen bodem in een omgeving waar iedereen verkleed is als Clown, Circus directeur, dompteur, dierentemmer of jongleur

De dresscode van toppers 2018 is: Pretty in Pink De voorpret is bijna net zo belangrijk als het feest zelf! Ook dit jaar zal iedereen verkleed gaan en op zoek gaan naar de mooiste kostuums, roze circus directeurs of directrice jasjes, de clown, leeuwentemmer, de leeuw, olifant of het paard...... het mag gekker dan gek.

Zoeken op tags
Archief
gender reveal
bottom of page