top of page
Kleding toppers!

 

Ook dit jaar vinden de toppers concerten weer plaats, het jaarlijks terugkerende meezingfeest wordt traditioneel gehouden in de Amsterdam arena. Honderdduizenden mensen die verkleed gaan in het thema van 2017, 'Wild west, Thuis best'. De concerten worden gehouden op 26 en 27 mei.

De voorpret is bijna net zo belangrijk als het feest zelf! Ook dit jaar zal iedereen weer verkleed gaan en zoeken naar de mooiste kostuums, cowboylaarzen, gilletjes, indianenjurkjes, cancan jurkjes, en enorme verentooien.. Het mag gekker dan gek! De dresscode van dit jaar is glitter country rood en de toppers zouden de toppers niet zijn als alles weer lekker over the top is! Laat. Pailletten en glitters zijn dan ook een absolute must!  

Ook wij hebben er weer super veel zin in en hebben dan ook ons uiterste best gedaan om weer een zo mooi en breed mogelijk assortiment te bieden. Kom gezellig langs in de winkel en laat je inspireren door al het moois wat wij te bieden hebben. Laten we er samen een feestje van maken, tot snel!

Feestwinkel Confetti

'wild

west,

thuis

best'

bottom of page