top of page

KRYOLAN

Kryolan is ruim zestig jaar geleden in Duitsland begonnen met de productie van Theaterschmink. Bekende merken die al snel door heel Europa leverbaar waren, zijn Aquacolor (waterschmink) en Supracolor (vetschmink). Bij ons wordt Aquacolor het meest verkocht en gebruikt. Aquacolor is een proffesionele schmink op waterbasis en is zeer geschikt voor facepainting en voor het theater. De schmink wordt met een licht Vochtige spons of een penseel opgebracht. De schmink bevat veel pigmenten, waardoor deze goed dekt. De waterschmink is verkrijgbaar in verschillende groottes en in verschillende soorten palletten.

 

Kom voor meer informatie over Kryolan schmink gerust even langs bij ons in de winkel. Wij helpen u graag!

AQUACOLOR

Aquacolor is een make-up op glycerinebasis. Het is een waterschmink met zeer intensieve kleuren. Gemaakt met superieure ingredienten die zorgen voor een grote huidtolerantie. Aquacolor is breed inzetbaar en wordt veel gebruikt voor face- en bodypainting. Deze make-up kan eenvoudig aangebracht worden met een licht bevochtigd sponsje of penseel. Nadat de schmink droog is, kan deze licht opgewreven worden met een zachte (hand)doek of met de hand. Hoeft niet afgepoederd te worden! we raden een fixeerspray aan als de make-up aan extreme omstandigheden wordt blootgesteld. Aquacolor is zeer veegvast maar kan toch eenvoudig met water en zeep verwijderd worden. ECARF gecertificeerd.

SUPRACOLOR

Supracolor is een cream makeup die al decennia zeer geliefd is bij grimeurs, vigasisten en theaters. Supracolor staat bekend om om zijn uitstekende dekkracht, huidverdraagzaamheid en de grote verscheidenheid van beschikbare kleuren. Supracolor is een hoogwaardige vetschmink  die zeer goed vast zit onder alle omstandigheden. Wel word aangeraden om de schmink even af te poederen om het afgeven tegen te gaan. Vetschmink is ook het beste te verwijderen met afschmink.

GRIMEREN

Kryolan is ruim zestig jaar geleden in Duitsland begonnen met de productie van Theaterschmink. Bekende merken die al snel door hee Europa leverbaar waren, zijn Aquacolor (waterschmink) en Supracolor (vetschmink). Bij ons wordt Aquacolor het meest verkocht en gebruikt. Aquacolor is een proffesionele schmink op waterbasis en is zeer geschikt voor facepainting en ook het theater. De schmink wordt met een licht Vochtige spons of een penseel opgebracht. De schmink bevat veel pigmenten, waardoor deze goed dekt. De waterschmink is verkrijgbaar in verschillende groottes en in verschillende soorten palletten.

bottom of page